Skocz do zawartości
Ethelen

Wejście Line-in

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Piszę ponieważ chciałam podłączyć sprzęt grający do mojego notebooka, ale mój model (toshiba satellite L30-134) posiada jedynie wejście słuchawkowe i na mikrofon z przodu, przed touchpadem. Wie ktoś może gdzie mam w takim razie podpiąć mini-jacka od wieży??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz puszczac muzyke z lapka na wiezy to podlaczasz do wyjscia sluchawkowego, kazdy laptop to ma:] a jesli chcesz przesylac dzwiek do lapa to musi byc wejscie line-in ;]

pokaz mi gdzie Twoja toska ma WEJSCIE sluchawkowe?? :blink:

ok juz sie nie czepiam bo to moze literowka;]

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Piszę ponieważ chciałam podłączyć sprzęt grający do mojego notebooka, ale mój model (toshiba satellite L30-134) posiada jedynie wejście słuchawkowe i na mikrofon z przodu, przed touchpadem. Wie ktoś może gdzie mam w takim razie podpiąć mini-jacka od wieży??!!

Chcesz zeby wieza przetwazała dzwiek z lapka ? Jesli tak to podłaczasz kabelek do LINE OUT (wyjscie słuchawkowe) przy laptopie natomiast w wiezy szukasz wejscia z napisem LINE IN lub AUX ;] z odwrotnym podłaczaniem to sie jeszcze nie spodkałem biorac pod uwage jakosc uzytych głosników w laptopie ;] Edytowane przez Samuelson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi