Ethelen Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam, Piszę ponieważ chciałam podłączyć sprzęt grający do mojego notebooka, ale mój model (toshiba satellite L30-134) posiada jedynie wejście słuchawkowe i na mikrofon z przodu, przed touchpadem. Wie ktoś może gdzie mam w takim razie podpiąć mini-jacka od wieży??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 jesli chcesz puszczac muzyke z lapka na wiezy to podlaczasz do wyjscia sluchawkowego, kazdy laptop to ma:] a jesli chcesz przesylac dzwiek do lapa to musi byc wejscie line-in ;] pokaz mi gdzie Twoja toska ma WEJSCIE sluchawkowe?? :blink: ok juz sie nie czepiam bo to moze literowka;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuelson Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Witam, Piszę ponieważ chciałam podłączyć sprzęt grający do mojego notebooka, ale mój model (toshiba satellite L30-134) posiada jedynie wejście słuchawkowe i na mikrofon z przodu, przed touchpadem. Wie ktoś może gdzie mam w takim razie podpiąć mini-jacka od wieży??!! Chcesz zeby wieza przetwazała dzwiek z lapka ? Jesli tak to podłaczasz kabelek do LINE OUT (wyjscie słuchawkowe) przy laptopie natomiast w wiezy szukasz wejscia z napisem LINE IN lub AUX ;] z odwrotnym podłaczaniem to sie jeszcze nie spodkałem biorac pod uwage jakosc uzytych głosników w laptopie ;] Edytowane 5 Lipca 2007 przez Samuelson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...