yoshim Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Witam! posiadam płyte główną msi k8m890m2-v i mam problemy ze sterownikami, a dokładnie z dzwiekiem. Sciagnełem sterowniki do tej plytki ale niestety niezadziałały. Moze napisze tak: działaja ale jak podłaczam wzmacniacz czy słuchawki jest cisza. W ustawieniach urzadzen audio normalnie pokazuje mi ze jest wszystko w porzadku. Nawet winamp podryguje ale nic a nic nieslychac. Jak ktos by miał orginalne sterowniki do tej płytki byl bym wdzieczny. Z gory dzieki ps. prubowałem skozystac z linku MSI ze sterownikami ale niestety nie działaja, przynajmniej mi :? wyswietla sie taki komunikat: 404 Not Found The request /program/support/driver/dvr/spt_dvr_list.php was not found on this server. Edytowane 4 Lipca 2007 przez yoshim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Popraw bledy ortograficzne w swoim poscie. Zdecyduj sie tez czy piszesz z polskimi znakami czy bez zamiast pisac jak Ci sie podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...