Skocz do zawartości
WarekQ

Problme Chyba Z Karta

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z karta ati radeon x1300 series tzn ... konkretiej chodzi o gry bylem na wielu forach i nikt nie umiem tego rozwiacac ... moze wy mi pomozecie wiec mam problem gdyz przeinstalowalem system dokladnie wczoraj i ... to daltego poniewaz nie chodzily mi gry ktore zainstalowalem .. i mysalem ze to cos z systemem ale jednak nie bo gyd go przeinstalowlaem to... znow to samo np w UT2004 gdy chce ja uruchomic uruchamia sie i wszytsko jest wporzadku wchodze do gry i moge grac do puki nie zaczne sie ruszac tzn chodzic odrauz automatycznie mnie wyrzuca z gru i wyskauje

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1812 MHz with 511MB RAM

Video: Radeon X1300/X1550 Series (6698)

General protection fault!

History: FCanvasUtil:rawTile <- UCanvas:rawTile <- GUIImage:raw <- (GUIImage Package.GUIImage) <- UGUIMultiComponent:rawControls <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIMultiComponent:raw <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIPage:raw <- (UT2k4MainMenu Package.UT2k4MainMenu) <- GUIController::NativePostRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Realloc <- 06D8E600 300 FArray <- FArray::Realloc <- 75*4 <- UALAudioSubsystem::Flush <- UALAudioSubsystem::Shutdown <- UALAudioSubsystem::ShutdownAfterError

podobnie gdy chce grac w L2 wtedy tez wyskauje mi blad troche innej tresci .. wszystkie gry ktore instaluje nie dzialaja tyle te ktore bylyzaisntalowane kiedys na samym pocztku moj sprzet to

procesor athlon 3000+

grafika ati radeon x1300 series

ram 512 DDR2

plyta glowna K9NU NEO-V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm a nie masz czasem problemów z dźwiękiem?

UALAudioSubsystem::Flush <- UALAudioSubsystem::Shutdown <- UALAudioSubsystem::ShutdownAfterError

jedyne co z tego critical errora można wyciągnąć. Ewentualnie przejrzyj jeszcze pliki *.ini w folderze "system" (folder z grą), wydaje mi się, że więcej możesz znaleźć w pliku system.ini (obstawiam, że tak będzie bo nie mam UT na dysku)

Ogólnie rzecz biorąc przyczyn wysypywania się gier na silniku UT (UT, America's Army) może być od groma i jeszcze trochę. Mojemu koledze A'sA (te same pliki źródłowe co UT, to samo jądro) sypał się przez przestawione timingi pamięci (a wszystko inne śmigało), a innym przez najnowszą wersję kasperskiego, więc to loteria

Edit

podaj jeszcze jaki masz zasilacz, jakiej firmy

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi