Giger Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 wie kots jak zmienic napiecie na płycie MSI KT4 Ultra-sr powyzej 1,700v ? bo w biosie tylko tyle moge ustawic na maxsa ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 To i tak dobrze bo ja moge na KT4V tylko 1,6V. Prawdopodobnie na procku na mostkach takie ustawione i nie da rady bez przecinania lub przepalania jak kto woli . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 to znaczy co trzeba zrobic bo ja sie troche na tym nie znam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21931 Tu masz linka jak to sie robi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ale poprzednio miałem płyte Soltek DRV4 i tego samego procka i tam zmieniałem napiecie bez problemy wiec procek chyba jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z płytami MSI tak chyba jush jest ja na mojej moge tesh max ustawic 1.7V i ani wiecej buuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...