Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Czym wgrac Bios do karty graficznej Riva TNT 2 M64 ?? THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Czym wgrac Bios do karty graficznej Riva TNT 2 M64 ?? THX Może np. Nvidia BIOS editorem? http://www.x-bios.3dgames.ru/ (link od Liska). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 mam go... ale nie mam pojecia jak wgrac nim biosa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Tym nie wgrasz a tylko zmienisz ustawienia biosu. Po zmianach musisz go sprawdzić przy pomocy NVbios (ładuje bios bez zmieniania go). Potem dopiero możesz użyć NVflash. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 mogl bym prosic o jakas instrukcje :?: jakos nigdy nie ciagnelo mnie do zmiany biosa w grafice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...