hauti Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 witam laptop to fujitsu siemens amilo1430 (centrino 1.8 512 ram radeon9700)... klikam 2x na mój komputer pokazuje się latarka i mija dłuższa chwila zanim odpali się zawartość a w totalcommanderze na nic nie trzeba czekać :mur: wg. spybot s&d 1.4 wsio is ok poza doubleclick itp hijakc wg mnie wygląda ok zastanawia mnie temperatura procka wg everesta 75* ale z tego co wiem w laptopach everest przekłamuje os to xp he sp2 w miarę świeży ps. dodatkowy problem to język norweski z góry dzięki za jakieś sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 odznacz: Mój komputer -> Narzędzia -> Opcje folderów -> Widok -> Automatycznie wyszukuj foldery sieciowe i drukarki. Być może to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) to niestety nie pomogło, w sieci jest radiowa drukarka HP może to ona tak bruździ? ps. wyłączenie drukarki w panelu sterowania rozwiązało problem długiego otwierania mojego komputera ;] Edytowane 6 Lipca 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...