pawelekkbz Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam wszystkich! Ojciec mojej znajomej kupił jej laptopa w Szwecji, jeszcze go nie widzieliśmy na oczy (czekamy do wtorku :) ), ale niby coś siemensa na procku centrino duo i 2gb ramu W związku z tym rodzi się w mojej głowie pytanie: co z polskimi znakami? Jaki będzie układ klawiszy? Podobno ma on zainstalowanego xp-ka i czy wystarczy zmienić język w systemie lub zainstalować polskiego xp i kupić naklejki na klawisze, żeby mieć polskie litery? Czy to może być większy problem? Z góry dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 nie ma problemu - zmieniasz uklad klawiatury na Polski programisty i możesz sobie pisać po naszemu. Problem tkwi w tym, że napisy różnią się troche od naszych, ale jak znasz na pamięć nasz układ to nie będziesz miał problemu - wiem coś o tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekkbz Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Problem tkwi w tym, że napisy różnią się troche od naszych, ale jak znasz na pamięć nasz układ to nie będziesz miał problemuczyli nowe naklejki na klawisze pomogą tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie będzie żadnego problemu. Możesz nawet sobie całą klawiaturę wymienić. Najlepiej zainstaluj nowego polskiego Windowsa już na samym początku, bo sporo problemów jest ze zmianą języka (da się tylko w XP Professional). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 możesz też zawsze sobie kupić klawiaturę do FS, skontaktuj się z ich serwisem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...