hub3r7 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Witam tak bedzie sie przedstawial moj config: C2D E4300 (oczywiscie bede probowal go podkrecic, ale na tyle na ile narazie BOXowy cooler pozwoli) 2x1GB 675mhz Corsair XMS2 WD Caviar 250GB SATA 16MB 2 napedy:1 DVD i 1 DVD-RW Radeon x1950xt Abit IP35 Slyszalem ze Modecom MC-400ATX PFC2.0 powinien sprostac temu zestawowi bez problemu, ze specyfikacji wyglada ok, przy 12V daja mu 18A Oto link: MODECOM Bylbym wdzieczny za porady, a jak nie to zasilacz jakis max do 240 zl w dodatku z Komputronik prosilbym :) Edytowane 8 Lipca 2007 przez hub3r7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja polecam HK350AP kosztuje 199zł :) realna moc to ok: 420W :) Mam go i jest naprawdę solidny i cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Powiem tak ja mam podobny zestaw jak w sygnaturce. Kiedy użytkuję komputer do przeglądania www, słuchania muzy, filmów to jest cichutko, ale podczas grania po kilku minutach Modecom wchodzi na wyższe obroty i już nie jest taki cichy. Ja zminiłem w nim wentylator na Aksase i jest OK ! Napięcia trzyma, komp się nie resetuje. Pozdrawiam Xibi :razz: Teraz jakbym kupował to wybrałbym HK350AP lub HK400AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Z HK to jedynie 350w. 400w to prawie to samo ;) Jesli zalezy autorowi tematu na forsie to mozna wziac tanszego Amacrox WARRIOR 400 WAT, lub nawet Amacrox WARRIOR 350 WAT. Na ten zestaw powinny wystarczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 to prawie to tylko inna naklejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiec nie roznia sie srodkiem? Nie wiedzialem - dzieki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 U mnie zasilacz config z siga. I absolutnie nie narzekam. Napięcia w normie, bez większych wahań (miernik). Co do głośności - jest to najcichszy element zestawu. A mam dość głośne wentylatory, więc może dlatego. Wziąłem go, bo w znaku huntkeya nie mieli, ale jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...