sebo0demo Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam poszukuje obudowy z oknem Nie musi miec duzo zatok 5.25 wystarcza mi nawet 2 jedno fdd i 2 na dyski najlepiej jakby byly dolaczone wentylatory chodzi mi glownie o wentylacje...... Czy ta obudowa: http://www.allegro.pl/item211961478_obudow..._nowa_wawa.html Bedzie dobra pod plyte Asus P5K ??? Cena maxymalna to 200 zł ale to MAX :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 za 200zł z oknem? :( kup sobie jakąś tanią bez i okno sam zrób za pomocą takiego zestawu co go na 4maxie sprzedają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo0demo Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 A co 200 zł na ww to mało ? :blink: Nie chce sie bawic w takie zrob to sam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item212370915__chieftec_..._promocja_.html Za tą cene nic lepszego nie będzie, a Chieftec to klasa sama w sobie. ewentualnie pobaw się w licytację, może coś przyoszczędzisz http://allegro.pl/item212952451__chieftec_...licytacja_.html paweł.s takich bezsensownych porad to nie udzielaj, bo tanią bude bez sensu jest kupować, ani porządnej blachy nie będzie, ani wyglądu. A szef to szef. Edytowane 9 Lipca 2007 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo0demo Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja tam sie nieznam na obudowach ale wszyscy polecają chiefteca Co daje mi np. tworzywo z jakiego są wykonane tj blacha 1mm ?? >>> wiem moze glupie pytanie :P jak już nie da się wyrwać nic z oknem za tą sumkę to postawiłbym na dobrą wentylacje ale bardzo mi sie nie podobają chieftecy z tego wzgedu ze na ogól są wysokie i takie.... "biurowe" Wystarczą mi 2 komory 5.25 i 2 na dyski a tam zazwyczaj są po 4 zatok 5.25 i jeszcze wiecej jak nie tyle samo zatok na hdd :blink: Prosze o wyrozumiałosć nie znam sie na obudowach :mur: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Blacha 1mm daje Ci poczucie pewności, że buda się niebędzie giąć i będzie niestabilna. To jest jak z tą reklamą z fronczewskim ;) No wojne pojedziesz trabantem z papieru, czy czołgiem. No to Chieftec to jest taki czołg ;) Będzie trwalsza, niestraszne jej jakieś kopnięcia, zawadzenia, co najwyżej lakier odpryśnie. No i nie będzie tak łatwo wpadać w wibracje, pod wpływem działania dysku, wentyli. To jestn naprawdę mocna i sztywna konstrukcja. No przecież Ci linka podałem że za 199zł masz bude z dobrą wentylacją i oknem, czegóż chcieć więcej. Co do miejsca, to jak kiedyś będziesz chciał założyć WC to akurat jednego koszyka na dyski mozesz się pozbyć (pozostaje drugi na 3 dyski, oraz 4 zatoki 5.25, możesz w ogóle się pozbyć obu koszyków na dyski i masz wtedy spokój) i montujesz tam co chcesz. Mówię Ci, kup a nie pożałujesz, nie ma sensu wydawać kasy na jakieś badziewie i samemu okna robić, no chyba że jakąś pożądną budę i okno robić dla własnej satysfakcji, też to jakieś rozwiązanie. Pozdro! Edytowane 10 Lipca 2007 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...