gaapa Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Witam, Zmieniam budę i na taką właśnie się zdecydowałem.Mam tylko dylemat: czy wziąć wersję value czy eco? Mam związku z tym parę pytań: 1) co będzie wydajniejsze(temperatura): 4x120mm(przód , 2 na boki oraz na tył) w wersji Eco czy 1x140mm(przód) + 1x250mm(bok) +1x120mm(tył) w wersji Value 2) Czy "siatka" w tej obudowie jest tak przeźroczysta, że dobrze widoczne by było światło z katod/diód( chodzi mi tu o wersję Value) Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki :wink: Pozdrawiam, Gaapa Edytowane 9 Lipca 2007 przez gaapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 IMO wersha eco + 120mm na tył i 120/130/140mm na przód. A siatka jest dość przezroczysta z tego co widać na fotkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaapa Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam jeszcze jedno pytanie:może ktoś wie(na stronie sharkoona nie mogę znaleźć) jaki przepływ powietrza ma ten 250mm w wersji Value i czy jest to wentylator wydmuciach!ący czy wtłaczający powietrze do obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...