Shenlong Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Obecny wiatraczek strasznie głośno pracuje, jakie chłodzenie założyć ? #1 #2 #3 -to sie da zamontowac na NB:O? #4-tak jak w 3? Może coś innego do 30zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Kup zwykłego niebieskiego Zalmana i daj na niego jakiś lekki nawiew. Powinno spokojnie wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 ZM-NBF47 nie wejdzie, użyj TEGO wejdzie na pewno i pasywnie da sobie radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 U mnie sam aż parzył,ale z nawiewem było super i do tego mozna odginac gdyby sie nie zmiescił.Polecam:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Pozwolę sobie zacytować komentarz z komputronika, a konkretnie jak to ,,niebieski zalman,, sprawuje sie na tej MSI: Super produkt polecam wszystkim ja mam płyte MSI K8N NEO3 NF4 I działa idealnie temp max 45 stopi a w spoczynku okło 38!!! POLECAM GORĄCO :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...