Gość Soker Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam! Postanowiłem sobie dziś przed wyjazdem zmienić system na świeży. Zainstalowałem windę z oryginalnej płytki, zainstalowałem drivery z innej również oryginalnej płytki i pominąłem drivery graficzne, ponieważ stwierdziłem że lepiej będzie ściągnąć catalysty. Ściągnąłem catalysty, najpierw wersja dla x700 mobile - nie chcą trybić i wywalają komunikat: "Niestety ta aktualizacja oprogramowania nie może być zainstalowana w tym systemie." Drivery te ważą coś koło 600KB (innego pliku do ściągnięcia nie było). Co robić aby je normalnie zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Postanowiłem sobie dziś przed wyjazdem zmienić system na świeży. Zainstalowałem windę z oryginalnej płytki, zainstalowałem drivery z innej również oryginalnej płytki i pominąłem drivery graficzne, ponieważ stwierdziłem że lepiej będzie ściągnąć catalysty. Ściągnąłem catalysty, najpierw wersja dla x700 mobile - nie chcą trybić i wywalają komunikat: "Niestety ta aktualizacja oprogramowania nie może być zainstalowana w tym systemie." Drivery te ważą coś koło 600KB (innego pliku do ściągnięcia nie było). Co robić aby je normalnie zainstalować? 600 kb :| to jakies gowno a nie drivery....sterowniki do kart zintegroewanych waza po 10 mb...a co dopiero do ATI. Sciagnij normalnie ze strony producenta a nie cudujesz. http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html sam zobacz ile zajmuja stery do x700 (wersja XP) Edytowane 11 Lipca 2007 przez FSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...