ronifcb Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam.Podpisalem umowe z TP 25 czerwca(w zasadzie to moi rodzice).Linia miala byc zkrosowana do max 10 dni.Dzwonilem do nich prawie codziennie i nic.Wczoraj zadzwonili do nas ze niestety nie ma wolnych portow(rozmawiali z moja mama)NIe wiem co to ma oznaczac :oops: Mowila cos ze napisala do nich o przeznanie dodatkowych portow czy cos takiego??!!Dziwne to bo wczesniej mielismy neostrade i nie bylo problemow.NIe wiem czy moge zrobic cos w tym kierunku teraz?Czy trzeba czekac az oni sie odezwa??Prosze o rady.Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doge Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam.Podpisalem umowe z TP 25 czerwca(w zasadzie to moi rodzice).Linia miala byc zkrosowana do max 10 dni.Dzwonilem do nich prawie codziennie i nic.Wczoraj zadzwonili do nas ze niestety nie ma wolnych portow(rozmawiali z moja mama)NIe wiem co to ma oznaczac :oops: Mowila cos ze napisala do nich o przeznanie dodatkowych portow czy cos takiego??!!Dziwne to bo wczesniej mielismy neostrade i nie bylo problemow.NIe wiem czy moge zrobic cos w tym kierunku teraz?Czy trzeba czekac az oni sie odezwa??Prosze o rady.Pozdr Nie martw się do grudnia powinno wszystko działać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Miałem podobną sytuację, skończyła mi się umowa podpisana na okres jednego roku, zerwałem ją, odłączyli mi Neostradę i w przeciągu kilku dni podpisałem nową na trzy lata. Wszystko miało być załatwione w maksymalnie tydzień. No niestety Panowie z TPSA nie za bardzo się postarali bo czekałem ponad miesiąc. Najpierw nie mieli portów, a potem mi powiedzieli, że nie da się u mnie podłączyć bo z linią jest coś nie tak. Dopiero po zrobieniu awantury w Telepunkcie mogę znów cieszyć się stałym internetem. Chyba będziesz musiał po prostu czekać, ale myślę, że wcześniej niż w grudniu Cię podłączą... :lol2: Edytowane 15 Lipca 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam.Podpisalem umowe z TP 25 czerwca(w zasadzie to moi rodzice).Linia miala byc zkrosowana do max 10 dni.Dzwonilem do nich prawie codziennie i nic.Wczoraj zadzwonili do nas ze niestety nie ma wolnych portow(rozmawiali z moja mama)NIe wiem co to ma oznaczac :oops: Mowila cos ze napisala do nich o przeznanie dodatkowych portow czy cos takiego??!!Dziwne to bo wczesniej mielismy neostrade i nie bylo problemow.NIe wiem czy moge zrobic cos w tym kierunku teraz?Czy trzeba czekac az oni sie odezwa??Prosze o rady.PozdrNie ma wolnych portów i nic na to nie poradzisz; w każdej chwili ktoś może zrezygnować i Ci go po prostu nadadzą. TPSA wbiła sobie nóż w plecy dając wszystkim bsa warunki na internet. Najlepsze jest to, że nie wszędzie da się dołożyć portów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...