Uszamper Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) A więc mam problem z płytą, kupiłem przed wczoraj podłączyłem, wszystko ładnie chodziło, dzisiaj zrobiłem widnowsa i zaczynają się problemy, gdy włączam kompa to mi nie załapuje, kilka razy uruchamiałem komputer i tam za którymś razem dopiero mi załapał. Prosłibym kogoś kto ma taką płytę lub się zna na takich rzeczach, o wytłumaczenie o co chodzi. Bo wsumie nie wiem czy dobrze podłączyłem Piny :lol: EDIT : Zapomniałem jeszcze powiedzieć że przy włączaniu kompa jak klikam "Delete" lub "Del" nie załącza mi się bios. Pomocy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Edytowane 14 Lipca 2007 przez Uszamper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 a nie pisze na poczatku: F2 -> Go to Bios czy cos takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszamper Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 a nie pisze na poczatku: F2 -> Go to Bios czy cos takiego ;) hehe:D No nie widziałem czegoś takiego bo szybko przelatuje ekran, dzięki za informacje. Ale nadal mam problem z uruchamianiem kompa fakt że za każdym razem się załącza ale przed ładnowaniem się windowsa około 30 sekund jest czarny ekran i póżniej dopiero ładuje się windows, jak ktoś wie jak to naprawić nie napisze. Dzieki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) moze masz zle zworki w napedach,dyskach poustawiane master/slave :?: Edytowane 14 Lipca 2007 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszamper Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 moze masz zle zworki w napedach,dyskach poustawiane master/slave :?: Nie no zaworki w napedach i dysku mam dobrze poustawiane:D Nie wiem czy dobrze Piny mam ustawione?:) Czy wiesz może jak mają być ustawione? Wsumie ustawiałem zgodnie z instrukcją obsługi więc myślę że dobrze...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...