Amator1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam, Moja konfiguracja sprzętowa to: Zasilacz: Aton 350W Procesor: Intel Celeron 325 ( S478 ) Grafika: Sapphire 9600 Pro Pamięć: Kingston 1,25 GB ( 1GB, 256MB ) Płyta główna: ASRock P4i48 Procek ma standardowe chłodzenie od Intela, karta również ( od Sapphire w tym wypadku ). Chciałbym sprawdzić czy moje temperatury są w normie, jednak nie wiem dokładniej co oznaczają wskaźniki w pewnych dwóch programach programach. Stąd prośba o objaśnienie co oznaczają i czy są w normie dane wskaźniki: W programie CPUCool; Temp2 ( mam 74 ) Temp3 ( mam średnio 61,5, domyślam się, że jest to temp. procka ) Temp Sens 0 ( mam 33 ) W programie MBM5; Case ( tj. w Temp2 powyżej mam 74, do mnie martwi gdyż uaktywnia mi się alarm w MBM ) Jeszcze odnośnie CPUCool, dlaczego nie ma tam Temp1 Czy są jakieś lepsze programy do badania temperatur? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Everest-bardziej obrazkowo to przedstawia i jest łatwiejszy jeśli o to chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amator1 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A jak w nim sprawdzić temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A którędy do sklepu? <_< » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Komputer->czujnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amator1 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Podziękował. Faktycznie dobry następca AIDY32. Dobrego dla Ciebie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mam problem - wszystkie programy jakie znam (CPUCool, SpeedFun, Aida, Everest) zawsze sie wieszaja - totalny freez kompa jak tylko je wlaczam lub w everescie wchodze w sekcje gdzie sa temp., to jest cos z czujnikami czy jak? jest na to rada? pamietam ze kiedys chyba bylo OK...sprzet jak w sign Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...