Rooooobi Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Witam Do niedawna byłem posiadaczem łącza 512kb/s od około 2 miesięcy mam około 1,5mb/s sprawdzam często na różnych stronach testowych i tak jest rzeczywiście. Problem jest taki że odkąd mam ten szybszy to strony zdecydowanie wolniej się otwierają i to trochę mnie denerwuje. Jeśli chodzi o pobieranie plików to idzie około 160kb/s internet jest radiowy i mam taką kartę planex GW-DS54GT 54mbps może ona jest za słaba ?? nie znam się na tym i proszę o pomoc Edytowane 15 Lipca 2007 przez Rooooobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A stare lacze jakie miales ? Neostrade ? Bo jesli tak to imho mogles sie tego spodziewac, radiowki i sieci osiedlowe nie sa tak samo "sprawne" jak lacza typu neostrada, netia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooooobi Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ta sama firma tylko szybsze łącze mi dali nawet to samo IP jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 To dziewne, skontaktuj sie z administratorem sieci i opisz problem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 radiowki i sieci osiedlowe nie sa tak samo "sprawne" jak lacza typu neostrada, netia. Mieszkam w łodzi, miałem neostrade, a teraz mam jak to napisałeś "niesprawne" łącze z kablówki i mam 11/12ms do onetu... osiagniesz tyle na neostradzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...