ashgan Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Dzis wlasnie go zakupilem i zauwazylem iz niekiedy ostrosc mi sie zmienia.Patrzac na czcionke widze jej naprzemienne rozmywanie sie a potem wyostrzanie.Dziwne cos.Grafa to GForce 256DDR Creativa.Co to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Miałem coś takiego przy odświerzaniu 60hz walnij 85hz a jeżeli to nie pomoże to sprawdź monitor na innej grafie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 walnij 100Hz !!! :-) Sprawdź czy dobrze przykręciłeś wtyk do grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Dzis wlasnie go zakupilem i zauwazylem iz niekiedy ostrosc mi sie zmienia.Patrzac na czcionke widze jej naprzemienne rozmywanie sie a potem wyostrzanie.Dziwne cos.Grafa to GForce 256DDR Creativa.Co to moze byc? spróbuj przestawic monio w inne miejsce pokoju-byc moze w poblizu masz jakies urzadzenie badz duzy metalowy przedmiot z silnym wyładowaniem elektrostatycznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...