wojciech_kski Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Jak w temacie Mój sprzęt: Płyta gł Gigabyte GA-8IPE1000(-L) P4 2,4 MHz FSB 400 MHz nVIDIA GeFoce Ti 4200 128/128 RAM Melco 512 MB DDR PC 3200 (dual channel) Szukałem,ale nie moglem znaleźć. Jeśli gdzieś to jest, to proszę o link. Czy (i jak)można programowo podkręcić tą kartę graficzną i o ile to zwiększy wydajność. Zaznaczam, że na elektronice się kompletnie nie znam i nie mam zamiaru nic w kompie lutować ;) Bez odpowiedzi w stylu "daj se spokój,niewiele to pomoże". Proszę o rzeczowe przedstawienie sprawy. PS. podobno ta moja karta nie obsługuje DirectX 9,czy jest na to sposób (oprócz jej wymiany)? Edytowane 19 Lipca 2007 przez wojciech_kski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 nie obsługuje dx9 i nie będzie riva tuner by lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Podobno ta moja karta nie obsługuje DirectX 9,czy jest na to sposób (oprócz jej wymiany)? Gdzies kiedys czytalem o jakichs symulatorach czy cos takiego ale niechce wprowadzac w blad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech_kski Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 dzięki, do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...