adamson_81 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich. Od ponad roku jestem -a może byłem ?? - szczęśliwym posiadaczem zestawu Logitech MX3000Laser. Od kliku dni myszka zaczyna świrować, nigdy nie było z nią problemów a tu nagle zaczęła coś kombinować :). Otóż jest taki efekt jakby traciła łączność radiową, kursor świruje, zostaje w tyle lub zamiera na chwilę co właściwie uniemożliwia normalne korzystanie z tej myszki naciśnięcie przycisku Connect na myszce na chwilę pomaga ale nie zawsze.. Nie wiem czy to laser pada czy radio. Klawiatura działa bez zarzutu, baterie nowiutkie nie wiem co jej odbiło. W sumie to jest na gwarancji jeszcze ale nie wiem co jej właściwie dolega czy to wina sprzętu - nie chcę na darmo wysyłać bo musiałbym to odesłać razem z klawiaturą a tym samym kupić coś na zastępstwo. Mieliście jakieś doświadczenia z serwisem Logitech-a ?. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...