daniel1983r Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 proszę o pomoc i porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 jak: -najlepiej -najszybciej -najoszczędniej -najwydajniej -najładniej a tak na serio.. podczas składania ma nie być napełnione wodą.. jak sobie to wyobrażasz? :) Przed składaniem je napełnij wodą i zostaw na dzień może 2 z papierowymi ręcznikami pod każdą z części i obserwuj czy nic nie cieknie. Przy składaniu najlepiej najpierw przed przykreceniem bloku do jakiegos podzespołu naciągnąć rurki na króćce, nigdy nie odwrotnie, bo czasem do tego potrzeba siły i troche się pomocować z tym, więc możesz coś ukruszyć itd. Napełniasz już po złożeniu, a tak poza tym to nie napełniaj wodą tylko najlepiej(najekonomiczniej) borygo zmieszanym z wodą destylowaną(demineralizowaną). To tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1983r Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 a mam jeszcze jedno pytanie jak sie demontuje układ chłodzenia tzw jak sie z niego pozbyc cieczy bezpieczny sposób ???? otwarty na rady mam taki komputer asus p5k delux core 2 duo e6750 saphire 1650 xt jaki wc do tego polecasz z komputronika a i jeszcze jedno czy lepszy jest układ zamknięty czy otwarty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 hmm? a co w tym niebezpiecznego ;) ? przecież nie będziesz się pozbywał cieczy, jak masz kibel założony na podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1983r Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 chodziło mi bardziej o to jak poprostu zdemontowac wc wogóle bezpiecznie nie zalewając sobie komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 to zalezy od tego czy masz ukklad zamkniety czy otwarty. Ja wypuszczam plyn przez trojnik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1983r Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 otwarty układ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Trochę mało poczytałeś. Przejrzyj forum, a będziesz więcej wiedział, nie będziesz musiał takich głupich pytań zadawać i sam sobie doradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...