Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 No i mam znowu pocz uczestnik bo dalem nie wlasciwy mail :oops: I mam inny login :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 No i mam znowu pocz uczestnik bo dalem nie wlasciwy mail :oops: I mam inny login :P Nie rozumiem w czym miales problem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie moge sie zalogowac :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie moge sie zalogowac :oops:Dlaczego sie nie mogles zalogowac ? Nie pamietasz hasla czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Pewnie hasło zapomniał (jak się daje zaloguj automatycznie i się zrobi format c: to można zapomnieć...), a maila dał złego i hasło wysyłane jest na maila którego niema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Wlasnie tak jak to Rafal ujal. Tylko ze chaslo polecialo na all@tenbit.pl :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 To nawet swojego maila nie pamietasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Znam ale dostawalem glupie maile wienc chcialem moj mail usunac z paska.Wisz jkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 No i mam znowu pocz uczestnik bo dalem nie wlasciwy mail :oops: I mam inny login :P To się załatwiłeś. A nie mozna jakos po znajomości odzyskać starego hasła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nooooo...na przykład JAK!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Wyślisz prywatną wiadomość do marco czy Liska.... Zawsze można spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 no nie wim...lisek odpada :cry: ale marco? MOZE GG pomoze;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...