drazek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 jak w temacie w systemie XP. Mam stałe łącze i praktycznie Outlook jest cały czas włączony i zajmuje miejsce na pasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 TrayMin. Mozesz nim minimalizowac wszystko do traya klikajac prawym myszy na minimalizuj. Minus to dodatkowo uruchomiona aplikacja, ale o ile mi wiadomo to jedyny sposób. Ikonke ktora wyswietla ten program mozna schowac dodajac parametr -i do autostartu traymin'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a nie mozna cos pogrzebac w rejestrze? jakos dodatkowy program mi nie lezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 No ja o tym nic nie wiem a szukalem o tym sporo kiedys i znalazlem tylko pare programow z czego ten jest najlepszy. Jezeli outlok nie ma w opcjach nic o minimalizowaniu do traya czyli bez dodatkowgo programu sie nie objedzie. Nie zauwazysz nawet pracy traymina jak ukryjesz jego ikonke z traya. Widze ze masz malo ramu ale ten programik nie jest aż tak wymagajacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hehe spoko RAMu mam dość ! 512MB ! Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Aaa ten ram 64MB to promocja z tym Epoxem, jakos zaszybko podpis przeczytalem :) . No tak bo az sie dziwilem ze XP na 64 ramu lata z outlukiem w autostarcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...