durczyn Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam, mam problem, chce sobie pogadusić z dziewczyną na gg przez mikrofon i słuchawki, tyle ze mam taki problem ze na zintegrowanej muzie i na sb audigy zs 2 słysze siebie , swoje echo, moja dziewczyna tak niema, jak to wyeliminować ? tak żeby tylko ona słyszała mój głos i zebym ja swojego nie słyszał a słyszał w słuchawkach tylko jej ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Moze chodzi o to, ze ona uzywa glosnikow a nie sluchawe i dlatego slyszysz swoj glos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 obydwoje mamy słuchawki z mikrofonem wbudowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...