halucine Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam! Zwracam się z prośbą do osób znających się na rynku komputerów przenośnych, interesujących się nowościami i chętnych do bezinteresownej pomocy.. tyle tytułem wstępu.. Żeby nie przedłużać, napisze najważniejsze kryteria wyboru: -cena ;) najlepiej okolo 4500-5000 zl, w ostatecznosci do np 5500 -praca z programami grafcznymi ( photoshop/corel/3dmax ) ---> procesor dwurdzeniowy -koniecznie samodzielna karta graficzna ze swoją pamięcią w dalszej kolejnosci zalezy mi na wygladzie, ewentualnie tunerze tv/pilocie itp itd bardzo prosze o powazne potraktowanie mojej prosby i jesli to nie problem o pomoc w wyborze, polecenie jakis konkretnych modeli... prosze tez o komentarz, czy komputery HP Pavilion , np model dv6540pl byly by dobrym wyborem, czy za podobna cene moge miec cos lepszego( wydajniejszego/ bardziej wygodnego itp) serdecznie pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 nie ten dzial.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...