DiPejcz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 witam Posiadam Radeona 7500 All In Wonder..... cały problem polega na tym, ze karta działa w pełni poprawnie w 2d/3d, ale niestety TUNER tv, wejscia In i OUT nie daja znaku zycia. tzn. wszystko sie instaluje normalnie - ale w menadzeze urządzeń przy ATI Rage Theater Audio i Video - pisze ze NIE MOŻNA URUCHOMNIĆ TEGO URZADZENIA (żólty wykrzyknik). CO moze być tego przyczyną??? tylko te 2 urządzenia, reszta dziala normalnie Karta jest sprawna na 100% gdyż była testowana na innym kompie i tam tuner tv dzialal normalnie oto mój sptzęt: płyta Gigabyte GA-7VA, 1700+ XP, 2x256 DDR, z góry dzięki DiPejcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 STery ??? Tak mi się wydaje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiPejcz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hmmm stery instalowalem z dolaczonej do karty plyty, zreszta probowalem tez z najnowsyzmi sterami ze strony ATI zreszta na innym kompie robilem dokladnie tak samo i dzialalo czekam na pomoc :) DiPejcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiPejcz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a czy możliwe ze niemożność uruchomienia tunera tv i układu ATI RAGE THEATER spowodowana jest złym zasilaczem?? oto jakie rezultaty napięć miałem w BIOSIE: +3.3V - 2.624V +5V - 4.838V +12V - 12.544V a więc nieco odbiagają od normy, czy możiwe jest że to wlasnie moze być przyczyną???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hmm wątpie ale mozliwe niepokojący jest ten 3.3v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A czy komputer nie wiesza Ci się przy takim czymś zamiast 3,3 V - u mojego brata gdy spadło do 2,9 restarty były nieustanne .... Czy płyta w ogóle dobrze czyta napięcia - bo nie wydaje mi siężeby komp stabilnie pracował przy takich napięciach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiPejcz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 komputer sie nie zawiesza, wszystko cacy - oprocz tunera tv i Rage Theater ktore poprostu nie chca dzialac takie wyniki mam w biosie, wydaje mi sie ze sa relane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...