Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Dobre co? a dla kogos komu nie chce sie czekac. Adres: http://flowerman.w.interia.pl/45.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ale ta interia jest lewa :roll: wam tez tak chodzi? to znaczy nie chodzi? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ale ta interia jest lewa :roll: wam tez tak chodzi? to znaczy nie chodzi? :) ta laduje sie 2dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 nie sciaga mi sie ta fota.. staje po 1/3 :( i w ogole strona matego mi nie chodzi :( a tez ma na interii. dodam ze lacze mam 1 mbit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ja mam 1,6 mbit :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 nie sciaga mi sie ta fota.. staje po 1/3 :( i w ogole strona matego mi nie chodzi :( a tez ma na interii. dodam ze lacze mam 1 mbit Tedy wlaz do Matego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Hehe. Skad to masz flowerman ? 5Ghz!!! - fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ale ta interia jest lewa :roll: wam tez tak chodzi? to znaczy nie chodzi? :) Przypomina mi się, kiedy jeszcze miałem modem i podłączałem się przez telekomunikację :lol: to były czasy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 No dobra - ściągnąłem to: Ściema?? Mhz jest obok mnożnika - ciekawe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 a do Matego wlazles w koncu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 a do Matego wlazles w koncu ?? Kogo się pytasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ściema?? Mhz jest obok mnożnika - ciekawe Wszystko wydaje mi sie jest wporzo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 interesujace :lol: 38 mnoznik i jeszcze w MHZ :?: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 interesujace :lol: 38 mnoznik i jeszcze w MHZ :?: :lol: :lol:Ehe, ehe. Dopiero teraz zauwazylem :P No pewnie, ze jakas podpucha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 a do Matego wlazles w koncu ?? Kogo się pytasz? KyCol mial problem z wejsciem do Mate'go On ma teraz inny adres Wiec zapodalem linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Dopiero teraz zauwazyliscie ze to nie jest prawdziwe??? Ja to juz dawno zauwazylem. Odrazu widac ze sie nie zgadzaja czestotliwosci FSB i QBD. Naokolo ceferek jest taka zmorka czyli bylo cos robione w kiepskim programie graficznym. Mnoznik w MHz :lol: . Rodzina i steping z kosmosu. 3dnow support - to dopiero nowosc w intelu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Jasne ze sciema nadodatek sam ja robilem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 No moze. na kopii to to widac ale na oryginale nie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...