JuLeK Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok siebie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok siebie 8) Poszukaj na Allegro gościa, co się nazywa Johny44. Jak znajdę jego adres to ci podam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok siebie 8) Poszukaj na Allegro gościa, co się nazywa Johny44. Jak znajdę jego adres to ci podam. TUTAJ wejdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok siebie 8) Poszukaj na Allegro gościa, co się nazywa Johny44. Jak znajdę jego adres to ci podam. No dobra znalazłem... I co z tego..? Koleś nie ma CopperPlate'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Julek po co masz kupowac u kogos skoro mozesz sobie sam zrobic?? Wystarczy ze pojdziesz do sklepu z metalami i kupisz sobie odpowiedni kawalek. Potem tylko ewentualnie drobny szlif krawedzi i powierzchni i juz gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 i wtedy bedzie kosztowalo 2 zeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 No więc właśnie niedawno byłem w takim sklepie, tylkoże tam przeważnie sprzedałą blachę miedzianą która jest krzywa jak... Mogę ją prubowac prostować ale i tak nie uzuskam idealnie płaskiej. A przeciez najmniejsze skżywienie = kicha 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Julek jakiej grubosci ta blache sprzedaja?? U mnie w sklepie jest o grubosci 5 mm i raczej ciezko jest ja wygiac. Sam kupilem plytke 60x60 na podstawe do radiatora i nie byla ani troche skrzywiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Ja miałem 3mm i była krzywa :wink: Dobra, kupię teraz 5mm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Ja miałem 3mm i była krzywa :wink: Dobra, kupię teraz 5mm :P To kowadelko, mloteczek w reke i do roboty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 julek, na miedzianej w wawie sa plaskowniki 1cm, kupilem je i sa idealnie proste!!!! plaskowniki 4mm takze sa proste, trzeba je tylko przeszlifowac ps. w jakiej dzielnicy wawy mieszkasz, ja sadyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 julek, na miedzianej w wawie sa plaskowniki 1cm, kupilem je i sa idealnie proste!!!! plaskowniki 4mm takze sa proste, trzeba je tylko przeszlifowac ps. w jakiej dzielnicy wawy mieszkasz, ja sadyba Ja na Yelonkach! Jelonki RulezZZ!!! Byłem kiedys na miedzianej, ale w takim razie dzisiaj sie tam bryknę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...