Skocz do zawartości
JuLeK

Duże CopperPlate'y

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok  

siebie 8)

Poszukaj na Allegro gościa, co się nazywa Johny44. Jak znajdę jego adres to ci podam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie skąd można wziąć większe płytki miedziane niż te standardowe..? Potrzebuję 8x4cm żeby założyć dwa Pelty obok  

siebie 8)

Poszukaj na Allegro gościa, co się nazywa Johny44. Jak znajdę jego adres to ci podam.

TUTAJ wejdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siebie 8)

No dobra znalazłem... I co z tego..? Koleś nie ma CopperPlate'ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc właśnie niedawno byłem w takim sklepie, tylkoże tam przeważnie sprzedałą blachę miedzianą która jest krzywa jak... Mogę ją prubowac prostować ale i tak nie uzuskam idealnie płaskiej. A przeciez najmniejsze skżywienie = kicha 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

julek, na miedzianej w wawie sa plaskowniki 1cm,  kupilem je i sa idealnie proste!!!! plaskowniki  4mm takze sa proste, trzeba je tylko przeszlifowac

ps. w jakiej dzielnicy wawy mieszkasz, ja sadyba

Ja na Yelonkach! Jelonki RulezZZ!!!

Byłem kiedys na miedzianej, ale w takim razie dzisiaj

sie tam bryknę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...