karido Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Po włączeniu komp. dioda twardego dysku nie nawet nie mrygnie , monitor jest czarny . Pomocy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Sprawdź pamięć na początek. Jak masz więcej niż jedną kość to spróbuj odpalić z jedną ,a następnie z drugą. Jak jedna to przełóż ja do innego slota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Po włączeniu komp. dioda twardego dysku nie nawet nie mrygnie , monitor jest czarny . Pomocy :unsure: Przy takiej ilości "szczegółów" dotyczących nawet ogólnej konfiguracji komputera nikt Ci nie jest w stanie nic poradzić. Podaj przynajmniej producenta/model płyty, procesora, dysku i pamięci. I czy coś grzebałeś, czy też samo się "spsuło". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Clear Cmos zrób, jak nie wiesz co się dzieje, jeżeli nie wstanie, to coś ewidentnie padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Dla wyjaśnienia wyjmij baterię na płycie głównej na parę minut. Ja w takich sytuacjach odłączam wszystkie napędy i karty rozszerzeń oprócz grafiki. Następnie sprawdzam po kolei ,procek (jak mam inny pod dany socket) ,pamięć ,grafikę i na końcu zasilacz. Podaj konfig ,bo wróżek u nas nie za wiele. Nie ze złośliwości ,a raczej z litości: sięgnij po słownik ortograficzny. Bo jak ktoś pisze takie pospolite słowa z błędami jak prÓbowałem, to mnie krew zalewa ;) Edytowane 26 Lipca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...