stranded Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 jak w temacie, szukam czegoś takiego na allegro już z pół godziny i nie widzę nic :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Peszle tak szukaj :D http://www.drypa.pl/?p=productsList&iC...mp;sName=Peszle Na allegro nic nie ma, modyfikacje komputerów umierają, kiedyś było tego od pyty Edytowane 26 Lipca 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) a gotowe zasilacze z takim czymś? tak do 100zł :P nie znam się kompletnie, tylko mi się obiło o uszy żeby kupować Delte edit: click w liczbie pojedynczej cos znalazlo :P ps jak juz bym takie cos kupil to jak to wlozyc na wtczki molex itd?? :o Edytowane 26 Lipca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Do 100 złotych to chyba nic nie znajdziesz, np. w Taganach są już zrobione ale on kosztuje 300zł. Kup jakieś peszle niedużej średnicy ( np 5-8 mm) dotego koszulkę termokurczliwą i rób sam, żadem problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 A nie lepiej zwykłą owijkę do kabli tańsza i bardziej elastyczna. Z peszlami do kabli ciężko potem manewrować całym okablowaniem. :rolleyes: Jak jesteś estetą to może taka siateczka jak oryginalnie w zasilaczach. Poza tym co się wszyscy uparli na to Alledrogo.pl - peszle i owijki można kupić w marketach budowlanych. A jak mi dawno temu się nudziło, a w sklepach tego jeszcze nie było, to zrobiłem sam przez ukośne rozcinanie węża od akwarium. :lol: PS. A na martwym już :( serwisie Moded-Kompz B-) był fajny sposoób z oplotami od linek żeglarskich, kupowało sie gruba linkę w oplocie z materiału, wyciągało "wnętrze" i zostawał sam oplot w który można było wsuwać kabelki - potem wyglądało to coś a'la miękkie przewody przy żelazkach itp. Oczywiście końce trzeba było zabezpieczyć albo koszulka termokurczliwą albo ... opalić, żeby materiał się nie strzępił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja korzystam z tasmy parcianej. Tania, ogolnie dostepna i kable mozna dowolnie formowac. Minus jest taki ze na poczatku troche sie lepi ale z czasem przestaje. Przy grubuch wiazkach jak oplecie sie sztywno to znacznie zmiejsza to ich objetosc. Polecam ten sposob choc innych nie probowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...