crusader Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam Na poczatku napisze, zeby nie bylo krzykow na mnie :), ze mam bardzo malo czasu na przegladanie i wertowanie stron gdyz jestem w pracy w Niemczech. Wracajac do prblemu. Zakupilem sandiska m240 tuz przed wyjazdem, wgralem pliki (z tym ze wlasnie nie pamietam do ktorego folderu, do ktoregos z glownych) z braku czasu na sprawdzenie czy wszystko dziala spakowalem sie i wyjechalem. Teraz kiedy wlaczam odtwarzacz wyswietla komunikat 'no files', mimo ze w 'information' wyraznie wskazuje na to ze jest zajete ok. 900mb i wolne tylko jakies 50mb. Probowalem przeniesc pliki do innych katalogow ale okazuje sie ze komp ich nhie widzi(sprawdzalem na wszystkich kompach w kafejce). Czytalem chwile o sandisk update, ale okazuje sie ze mam najnowsze oprogramowanie. Dodam ze wersje jaka wyswietla w odtwarzaczu w info to: 3.2. 8E Prosze pilnie o pomoc, gdyz poza granica bede jeszcze sporo czasu... a bez mp3 to nie to samo :( Mam nadzieje, ze znajdzie ktos rade aby pliki 'zaskoczyly' Z gory wielkie dzieki Pozdrawiam z Frankfurtu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Może format rozwiąże sprawę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...