ciemak666 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Witam kupilem nowy router Edimax ar 7064+ internet działa bardzo dobrze lecz jak sie dzis okazalo wszystkie telefony w domu nie dzialaja Gdy odlacze wtyczke od routera telefony dzialaja co moze byc przyczyna takich zachowan dodam ze wczesniej mialem routera Planet i wszystko bylo OK na zwyklym sagemowym modemie test ok filtry przed telefonami są Świetne pasywne chłodzenie. widać ze autor zna sie na wyciszaniu i modowaniu komputerów prosze o pomoc Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez ciemak666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 daje zwarcie. Zadzwoń na nr domowy przy wpiętym ruterze i napisz jaki komunikat masz w słuchawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemak666 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 nic nie gada tylko taki sygnal ze nie mam takiego numeru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 to masz zwarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemak666 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) no wiec dzis odizolowałem kabelek telefoniczny i pozostawiłem dwa srodkowe (zielony i czrwony chyba )ale mniejsza z tym Podłaczyłem kabelek no routera i dalej to samo... macie jeszcze jakies propozycje moze cos w konfiguracji rotera?? Baza moddingu Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez ciemak666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...