qtch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mam pytanko, szukam bloku wodnego do taniego wc. co sadzicie o m12 od miko ? 65zeta z zapinka to chyba tanio, ale o tej zapince to rozne rzeczy slyszalem, co wy o niej sadzicie ? a i jeszcze jedno, czy na procu moze sie skraplac woda ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Bloczek spoko, o zapince to mało wiem ale powinna być dobra. A z tym skrapalniem... U mnie woda też się skrapla na kablach i na bloku, nie popwinna się skraplac na bloku bo procek moze mieć zwarcie u mnie jest jeszce dobrze ale kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Bloczek spoko, o zapince to mało wiem ale powinna być dobra. A z tym skrapalniem... U mnie woda też się skrapla na kablach i na bloku, nie popwinna się skraplac na bloku bo procek moze mieć zwarcie u mnie jest jeszce dobrze ale kto wie... Piter, cos ciekawe jadro masz w tym Antku 8O PALAMINO 8O A BTW , czym chlodzisz tego proca ze ci sie woda skrapla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 chyba ci coś cieknie a nie sie skrapla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mi sie woda nie skrapla bo mam powietrzne chlodzenie :))) tylko kiedys o skraplaniu gdzies tam slyszalem i sie pytam, bo 3 raz proca juz nie wymienie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ale o tej zapince to rozne rzeczy slyszalem, co wy o niej sadzicie ? rzeczywiscie zapinka jest wg mnie malo dopracowana - nie daje rady black - box'owi, ale moze ja jej nie umialem zalozyc wyglada tak : http://thejugde.150m.com/zap_miko.jpg dlatego trzeba samemu sobie zrobic, ja wymyslilem cos takiego : http://thejugde.150m.com/blacha.jpg http://thejugde.150m.com/zapinka.jpg jak widac wykonanie mierne, ale na wydziale prawa nas nie ucza jak ciac blache :) tak na marginesie to firma MIKO zaoferowala mi ze wymieni mi moja zapinke na nowa - na 4 dziury w plycie glownej - jak ja dostane to opisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 kurna, rzeczywiscie jakis dziwny wynalazek, ale jakby dowali taka zapinka na 4 sruby to bym sie chyba skusil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 The_judge - nie chce byc nie mily, ale ja bym czegos takiego publicznie nie pokazal, jak juz napisalem nie chce byc nie mily, ale mam uzdolnienia plastyczne, a w dodatku jestem idealista i jak widze cos takiego blisko sprzetu komuterowego to az mnie unosi - Chlopie pilnik i papier scierny do reki i napazaj :!: PS - ja chodze do liceum ekonomicznego, ale moja zapinka na blok wyglada duzo lepiej. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 The_judge - chyba ta twoja zapinke sobie zapisze i na pulpit wezme. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 The_judge - nie chce byc nie mily, ale ja bym czegos takiego publicznie nie pokazal, jak juz napisalem nie chce byc nie mily, ale mam uzdolnienia plastyczne, a w dodatku jestem idealista i jak widze cos takiego blisko sprzetu komuterowego to az mnie unosi - Chlopie pilnik i papier scierny do reki i napazaj :!: PS - ja chodze do liceum ekonomicznego, ale moja zapinka na blok wyglada duzo lepiej. Pozdrowka :oops: wiem, wiem - mi raczej chodzilo o to by sie blok trzymal a nie o wyglad - nie zajmuje sie wygladem zewnetrznym kompa (modowaniem czy modding'iem), dlatego tez i nie bede tej zapinki polerowal itd. Ale dzianx za rade :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a tu nowa zapinka od Miko (prototyp) : http://thejugde.150m.com/MIKO_zapinka.jpg klienci MIKO maja miec teraz wybor miedzy stara zapinka a ta nowa. Jak widac wyglada bardzo fajnie, dzisiaj podobno do mnie zostala wyslana, wiec za kilka dni napisze jak sie spisuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 popraw sciezke witold, bo nic nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 bo nic nie widze starosc nie radosc, u mnie wszystko smiga jak psi c*uj :? :) alternatywny link: http://www.thejugde.free.komrel.net/MIKO_zapinka.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no teraz to poko, dzieki hektor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wczoraj mialem czas by wyprobowac nowa zapinke MIKO (prototyp): - wykonanie jest super, I klasa, estetycznie i bez zastrzezen - plytka plexi ma dobra grubosc, nie wygina sie i bardzo dobrze dociska blok (oczywiscie black box) Teraz wady : wiem ze ta ktora dostalem to prototyp i najwieksza wade jaka od razu wykrylem to to ze otwory na rurki w plytce sa za male. Sa dopasowane prawie na styk do koncowek doprowadzajacych H2O do bloku i zalozenie weza jest juz niemozliwe. Ja ten problem rozwiazalem papierem sciernym i rozgrzana blaszka ktora powiekszylem otwor - firma Miko juz dala mi potwierdzenie ze zapinki beda na 100% mialy wieksze otwory Ja jeszcze pod zapinke podlozylem kawalek gumki tak by zapinka idealnie przylegala do bloku. Tak wiec przymykajac oko na niedociagniecie w postaci zamalych otworow (w koncu jest to prototyp i kolejne zapinki beda juz dopracowane) to w skali od 1 do 6 dalbym zapince co najmniej 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Alles gut, tylko ja dalej tej zapinki nie widze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 juz pokazywalem, wyglada tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jak bede mial czas , to do nucleona zrobie porzadna zapinke , bo ta co teraz mam (zrobilem ja na socketa) nie grzeszy uroda........tez uzyje plexy , ale 8mm lub 10mm :!: (o ile taka dostane :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...