MIMOZA Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich. Jestem pierwszy raz na forum i proszę o pomoc. Kupilam dysk 120 GB i nie wiem czy lepiej zrobić partycje w NTFS czy FAT 32. Czy lepiej dysk działa przy podziale NTFS czy FAT 32. Proszę o radę bo jestem w tym temacie laikiem. :mur: Pozdrawiam MIMOZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 NTFS. Bezpieczniejszy, czy szybszy to nie wiem. Ale nawet jak nie, to roznice sa minimalne :) NTFS np obsluguje wieksze pliki od fat32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 NTFS, teraz to juz raczej standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIMOZA Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Dziekuję za porady , jesteście super dzięki jeszcze raz za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich MIMOZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Zapomnij o FAT. Cały dysk na NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...