master_electronic Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 hym a wiec po pewnej przerwie wracam do swojego problemu, chce sprawdzic czy jest mozliwosc jego rozwiazania w inny sposob niz poprzez molexa a wiec tak w specyfikacji mojej plyty oczywiscie mam obsluge c'q'c przyjmuj ona dwie opcje wylaczona lub auto, zainstalowalem najnowsze c'q'c ze strony asus spod mojej plyty, najnowszy bios, 1.32 V , 1900 mhz i nadal 2,4 tys obrotow. Jakies inne rady niz molex? Tak w instrukcji płyty masz też napisane, że jest coś takiego co się nazywa Q-Fan Controller i pewnie go powinieneś włączyć Poszukaj a znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 zadzialalo, to z tym q-fan zmniejszylo obroty, a po ustawieniu w windowsie minimalnego zuzycia energi procek bierze 1.2V i chodzi na 1Ghz :) dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...