Huzio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam taki oto problem. :( Po włączeniu kompa dzis rano zauważyłem że MP3 odtwarzane są jakby w zwolnionym tempie ( i to nawet bardzo zwolnionym) a filmów równiez nie da sie oglądać bo chodzą w zwolnionym tempie i w dodatku "szarpią". Odinstalowałem juz i zainstalowałem ponownie Kodeki ale nic nie pomogło ! Co mam zrobić żeby się to "naprawiło" ?? ps. nic nie zmieniałem ani nie instalowałem raczej niczego co by mogło spiep...ć multimedia. PLEASE HELP ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 FORMAT C:/ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 co masz za winde???? jesli jakiegos 9x to norma ze cos sie sypie podzielam zdanie Grincha format c: to lek na wszystko ;) ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 FORMAT C:/ :lol: cos właśnie czuję że bez sakramentalnego FORMAT C: sie nie obejdzie.] ps. mam XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 temat to dales zabójczy :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...