_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Plytka pod AMD (of course :D ),fajnie jak by mozna bylo proca troche @ np.Xp1700+ @ 2000+.Co byscie polecili ?No jak by bylo usb 2.0 to bym sie nie obrazil.Rozwazam 8kha+ ,albo cos na KT333 np.Gigabyte.Co myslicie o tej plycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 wejdz do sklepu kg chyba koło dworca pks tam mają tanie solteki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Plytka pod AMD (of course :D ),fajnie jak by mozna bylo proca troche @ np.Xp1700+ @ 2000+.Co byscie polecili ?No jak by bylo usb 2.0 to bym sie nie obrazil.Rozwazam 8kha+ ,albo cos na KT333 np.Gigabyte.Co myslicie o tej plycie ?Ja polecam MSI KT3 Ultra. Jest na KT333 i ma USB2.0 Cena na WGK ok.450zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 on jest z katowic!!!!!!!!!!!!! zobacz to http://www.pc.com.pl/ ciekawe jak się spisuje płyta za 360zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 juz to przegladalem,ale no nieprzesadzajmy z ta oszczednoscia.co do KT3 Ultra to ona nie ma usb 2.0 w tej podstawowej wersji za 450,dopiero wersja ARU ma usb 2.0 i RAID.A co myslicie o tym GIGABYCIE na KT333 kosztuje 410 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 poszukuję coś taniego kumplowi on ma teraz kt133 dfi :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Chyba sie szarpne na MSI KT3 Ultra (olac usb2.0 :D )jest po ok 450zl i moge na niej osiagnac fsb166 czego niestety nie mazna powiedziec o Solteku DRV5.Za taka kase chyba lepszej nie ma.Jak chcesz cos taniego to Shuttle na KT266A wydaje mi sie lepszy niz ten Jatway(czy jakos tak :D ) z pc.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 on jest z katowic!!!!!!!!!!!!!Myslisz ze niewidze napisalem tylko cene orientacyjna jaka jest na WGK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ja mam gigabyte 7vrx i plyta jest naprawde full wypas! Stabilna i wydajna czegos wiecej chciec, do tego usb 2.0, ata 133, dual bios! biorac pod uwage cene jest to hyba najlepsze rozwiazanie, w ok. 450zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ja mam gigabyte 7vrx i plyta jest naprawde full wypas! Stabilna i wydajna czegos wiecej chciec, do tego usb 2.0, ata 133, dual bios! biorac pod uwage cene jest to hyba najlepsze rozwiazanie, w ok. 450zl Nyny da sie na tym krecic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ja mam gigabyte 7vrx i plyta jest naprawde full wypas! Stabilna i wydajna czegos wiecej chciec, do tego usb 2.0, ata 133, dual bios! biorac pod uwage cene jest to hyba najlepsze rozwiazanie, w ok. 450zl Nyny da sie na tym krecic ? no pewno masz zmiane fsb co 1mhz do 166 i zmiane vcore o 5%, 7.5% i 10%. Zmiana napiecia agp i ramu tez jest! Ale odrazu mowie ze nie podkrecisz proca na tym jak na epoxie czy solteku :( Ja wycinolem 150fsb(cas 2 pamieci) bez problemu ,na 166 winda nie wstaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 A moze proc juz ci siada ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ja chce kupic Xp1700+ wiec fsb 150 mnie jak najbardziej satysfakcjonuje, bo bylo by wtedy Xp2000+ :D .Jeszcze sie zastanowie,ale kupie albo Gigabyte albo MSI (chyba :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 A może Shuttle Ak35 GTR czy jakoś tak? Ma duuże możliwości zmiany napięcia procka itd.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Gigabyte Ga-7vrx jak każdy gigabyte stabilny i to się liczy i do tego kręci się też nieżle ja tam kupuje 7vrxp po wakacjach jak sobie troche zarobię najlepsze jest że zamiast <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianego ac'97 płytka ma dżwięk creative 5.1 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozer Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 GA-7VRX jest w deche.Szybkość wyrombista.Ale kręcenie spójżcie niżej.Więcej bez błędów (testuje CPU stability testem) niż 110 nie zrobicie.Na giełdzie nowa kosztuje najtaniej 460zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozer Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 GA-7VRXP ma awarda za najlepszą płytę na Tom's Hardware'e.GA-7VRX różni się tylko tym,że nie ma 5.1 i RAIDa.Brać puki gorące! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 mysle ze Epox 8kha+ bedzie najlepsza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Bierz SOLTEKA SL-75DRV5 na KT333. SUUUPER PLYTA I DOKLADNIE TYLE KOSZTUJE=450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 A moze proc juz ci siada ?co masz na mysli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 A moze proc juz ci siada ?co masz na mysli? moze te fsb150 to kres jego mozliwosci.Zalezy jakie masz chlodzenie ,napiecie itd. Poprostu wydaje mi sie ze to nie wina plyty tylko wlasnie kres mozliwosci O/C twojego Xp'ka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 A moze proc juz ci siada ?co masz na mysli? moze te fsb150 to kres jego mozliwosci.Zalezy jakie masz chlodzenie ,napiecie itd. Poprostu wydaje mi sie ze to nie wina plyty tylko wlasnie kres mozliwosci O/C twojego Xp'ka. mozliwe! ale mysle ze to pamieci nie wyrabiaja bo byly puszczone na cas2 i do tego tryb Ultra, zwazajac na to ze sa to noname :( Na kingsotnach nie probowalem! Jak mnie najdzie ochota to kiedys sie wezme za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...