Skocz do zawartości
_Vip_

MoBo do ok.450zl

Rekomendowane odpowiedzi

Plytka pod AMD (of course :D ),fajnie jak by mozna bylo proca troche @ np.Xp1700+ @ 2000+.Co byscie polecili ?No jak by bylo usb 2.0 to bym sie nie obrazil.Rozwazam 8kha+ ,albo cos na KT333 np.Gigabyte.Co myslicie o tej plycie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plytka pod AMD (of course :D ),fajnie jak by mozna bylo proca troche @ np.Xp1700+ @ 2000+.Co byscie polecili ?No jak by bylo usb 2.0 to bym sie nie obrazil.Rozwazam 8kha+ ,albo cos na KT333 np.Gigabyte.Co myslicie o tej plycie ?

Ja polecam MSI KT3 Ultra. Jest na KT333 i ma USB2.0

Cena na WGK ok.450zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz to przegladalem,ale no nieprzesadzajmy z ta oszczednoscia.co do KT3 Ultra to ona nie ma usb 2.0 w tej podstawowej wersji za 450,dopiero wersja ARU ma usb 2.0 i RAID.A co myslicie o tym GIGABYCIE na KT333 kosztuje 410 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie szarpne na MSI KT3 Ultra (olac usb2.0 :D )jest po ok 450zl i moge na niej osiagnac fsb166 czego niestety nie mazna powiedziec o Solteku DRV5.Za taka kase chyba lepszej nie ma.Jak chcesz cos taniego to Shuttle na KT266A wydaje mi sie lepszy niz ten Jatway(czy jakos tak :D ) z pc.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam gigabyte 7vrx i plyta jest naprawde full wypas! Stabilna i wydajna czegos wiecej chciec, do tego usb 2.0, ata 133, dual bios! biorac pod uwage cene jest to hyba najlepsze rozwiazanie, w ok. 450zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam gigabyte 7vrx i plyta jest naprawde full wypas! Stabilna i wydajna czegos wiecej chciec, do tego usb 2.0, ata 133, dual bios! biorac pod uwage cene jest to hyba najlepsze rozwiazanie, w ok. 450zl

Nyny da sie na tym krecic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nyny da sie na tym krecic ?

no pewno masz zmiane fsb co 1mhz do 166 i zmiane vcore o 5%, 7.5% i 10%. Zmiana napiecia agp i ramu tez jest! Ale odrazu mowie ze nie podkrecisz proca na tym jak na epoxie czy solteku :( Ja wycinolem 150fsb(cas 2 pamieci) bez problemu ,na 166 winda nie wstaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gigabyte Ga-7vrx jak każdy gigabyte stabilny i to się liczy i do tego kręci się też nieżle ja tam kupuje 7vrxp po wakacjach jak sobie troche zarobię

najlepsze jest że zamiast <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianego ac'97 płytka ma dżwięk creative 5.1 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GA-7VRX jest w deche.Szybkość wyrombista.Ale kręcenie spójżcie niżej.Więcej bez błędów (testuje CPU stability testem) niż 110 nie zrobicie.Na giełdzie nowa kosztuje najtaniej 460zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze proc juz ci siada ?

co masz na mysli?

moze te fsb150 to kres jego mozliwosci.Zalezy jakie masz chlodzenie ,napiecie itd. Poprostu wydaje mi sie ze to nie wina plyty tylko wlasnie kres mozliwosci O/C twojego Xp'ka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze proc juz ci siada ?

co masz na mysli?

moze te fsb150 to kres jego mozliwosci.Zalezy jakie masz chlodzenie ,napiecie itd. Poprostu wydaje mi sie ze to nie wina plyty tylko wlasnie kres mozliwosci O/C twojego Xp'ka.

mozliwe! ale mysle ze to pamieci nie wyrabiaja bo byly puszczone na cas2 i do tego tryb Ultra, zwazajac na to ze sa to noname :( Na kingsotnach nie probowalem! Jak mnie najdzie ochota to kiedys sie wezme za to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...