Gienek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam Dzis przyszly z serwisu moje gienki Okazalo sie ze to calkiem nowy zestaw a nie tem co oddalem na reklamacji Wszystko jest ok tylko mam problem z polaryzacja Mianowicie jak podlacze kabelki tak jak trzeba czyli bialo-czerwony do czerwobnego zatrzasku a czarny do czarnego(w subie i w glosnikach) to potencjometr trzeszczy i glosniki sycza , znaczy sygnal dzwiekowy buczy dodam ze wczesniej glosniki " na postoju" byly bezglosne raczej na odwrotnej polaryzacji nie moga grac? wydaje mi sie ze nie bo nic nie piszczy ale dzwiek troche sie rozjezdza zatem czy cos sie poradzi z tym czy nie za bardzo? mam glosniki pod listwe tam gdzie wszystkie pozostale komponenty mojego komputera zatem wszystko jest uziemione, ale glosniki nie, bo nie maja tego bolcyka czy uziemienie ma cos do rzeczy wogole? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) podlacz je moze nie do listwy a bezposrednio do sieci ;p (kumplowi pomoglo to na kopanie pradem z obudowy PC :PP wiec kto wie...) Edytowane 31 Lipca 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...