Skocz do zawartości
Rafi1991

Którego Seagate'a Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem: czy wziąć ST3250410AS czy ST3250620AS? Znalazłem jeden taki temat i polecają tam tego pierwszego, ze względu na to, że jest jednotalerzowy i przez to szybszy. Powiedzcie mi czy jest tak w rzeczywistości i czy ST3250410AS będzie lepszym wyborem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem: czy wziąć ST3250410AS czy ST3250620AS? Znalazłem jeden taki temat i polecają tam tego pierwszego, ze względu na to, że jest jednotalerzowy i przez to szybszy. Powiedzcie mi czy jest tak w rzeczywistości i czy ST3250410AS będzie lepszym wyborem.

tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

si, tylko seagaty są bardzoooooooooo głośnie :(

Po pierwsze to określenie jest bardzo złe... Ale bez czepiania się to i tak jest złe :razz:

Mam ST3250410AS i mam pasywne wc i jak ktoś chce to zapraszam na odsłuch... Przyznam, że same talerze dośc głosno ( wyróżniają się z nad reszty ) sie obracają, ale za to odczyt jest odwzorowany drobnym chrobotaniem, tzn przebija ten dzwięk wszystko, ale ma bardzo niskie natężenie. Ogólnie są na pewno cichsze dyski, ale o tym dysku uważam, że nie można mówić, że jest głośny.

A porównująć wydajność do konkurencji, to zjada wszystko, i niech nikt przypadkiem z samsungami f1 nie wyjeżdza na obecną chwilę. Sam się na nie niedoczekałem. Ale jak sie pojawią to sobie kupię jeszcze Samsunga 320 przynajmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi