Rafi1991 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mam taki problem: czy wziąć ST3250410AS czy ST3250620AS? Znalazłem jeden taki temat i polecają tam tego pierwszego, ze względu na to, że jest jednotalerzowy i przez to szybszy. Powiedzcie mi czy jest tak w rzeczywistości i czy ST3250410AS będzie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mam taki problem: czy wziąć ST3250410AS czy ST3250620AS? Znalazłem jeden taki temat i polecają tam tego pierwszego, ze względu na to, że jest jednotalerzowy i przez to szybszy. Powiedzcie mi czy jest tak w rzeczywistości i czy ST3250410AS będzie lepszym wyborem.tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 si, tylko seagaty są bardzoooooooooo głośnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 si, tylko seagaty są bardzoooooooooo głośnie :( Po pierwsze to określenie jest bardzo złe... Ale bez czepiania się to i tak jest złe :razz: Mam ST3250410AS i mam pasywne wc i jak ktoś chce to zapraszam na odsłuch... Przyznam, że same talerze dośc głosno ( wyróżniają się z nad reszty ) sie obracają, ale za to odczyt jest odwzorowany drobnym chrobotaniem, tzn przebija ten dzwięk wszystko, ale ma bardzo niskie natężenie. Ogólnie są na pewno cichsze dyski, ale o tym dysku uważam, że nie można mówić, że jest głośny. A porównująć wydajność do konkurencji, to zjada wszystko, i niech nikt przypadkiem z samsungami f1 nie wyjeżdza na obecną chwilę. Sam się na nie niedoczekałem. Ale jak sie pojawią to sobie kupię jeszcze Samsunga 320 przynajmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...