Adym Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Potrzebuje program 3Dmax studio !, a dokładnie adres strony na której się znajduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Niestety, nie moznago zassać, polecam kupno... www.discreet.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekin Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Mam ten program pogadam z kumplem moze ci go na ftp wrzuci i wtedy dam ci znac tylko mi na maila pusc czy jeszcze go szukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Potrzebuje program 3Dmax studio !, a dokładnie adres strony na której się znajduje.Powinno się go dac ściągnąć przez KaZaAę. Mi się kiedyś udało ale nie miałem co z tym robić wiec przepadło ileś tam formatowań dysku temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Po pierwsze : nie 3D max studio, a 3D Studio Max. Po drugie : jak nie można zassać? Ja z KaZaa ściągnąłem czwóreczkę w 4 godzinki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...