Sens Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 :huh: Witam! Chcialbym sobie kupic w USA jakies nowoczesne radio samochodowe z mp3 i innymi badziewiemi tylko, ze w USA radia nie miaja przystych zakonczen cyfr czxestotliwosci tzn. ze leci tak np. 88.1 88.3 88.5 itd i juz trounskiego radia gra komfortowo sobie nie poslucham bo jest 88.8 ;/ A mialem kiedys radyjko z USA i musialem sluchac na 88.7 lub 88.9 co bylo lekko meczace. Czy da sie to jakos dostroic aby radio samocodowe z USA mialo parzyste czestotliwosci?? Jak tak to do kogo z tym isc aby nie rozwalil? jakis elektronik?? Ceny w USA SA BARDZO ATRAKCYJNE dlatego chcialbym tu sobie kupic sprzet. Z gory dziekuje za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Niektóre modele za pomocą odpowiedniej kombinacji klawiszy lub zworek na płycie głównej radiodbiornika można przystosowac do standardu europejskiego ale takich informacji trzeba szukać w internecie dla konkretnego modelu radia lub w autoryzowanym serwisem, w amerykanskich radiach nie ma RDS'u Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dziekuje za pomoc teraz chociaz wiem czego mam szukac ;] Dla takich cen jakie maja w USA jestem gotow zrezygnowac z rds'u ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...