k0n0pka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam otóz kupiłem wczoraj dysk seagate 160 gb... No i kabel od sata 2 mialem w zestawie do plyty, ale kabel zasilajacy z zasilacza nie pasuje do tego dysku!! Co mam zrobic? Kupic nowy zasilacz? Uśmiech kwaśny Mam abit nf7-s.. Pomocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item221825675_przejsciow...nowe_fvat_.html => Problem rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Pewnei masz molexa a potrzebujesz zasilania do dysków SATA wystarczy kupić przejściówkę o taką Edit: rafwlkp ubiegłeś mnie ;P ale ja mam dokładnie opisane Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0n0pka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dzieki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...