milq Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam pytanko. Wie ktoś gdzie można dostać jakiś firmware do dysków Barracuda IV 40 GB(obecnie mam wersę firmware'u 3.19) który mógłby poprawnie działać w RAID'zie z przeplotem Słyszałem, że jest takie oprogramowanie do tych dysków które działa poprawnie(podobno) ale nigdzie go na razie nie znalazłem. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jak dla mnie to powinno być w dziale OPROGRAMOWANIE, no ale to tylko moje zdanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milq Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Problem dotyczy sprzętu więc post jest tu.Z oprogramowaniem nie mam problemów. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Istnieja nowsze firmware do BIV ja np posiadm 8.12.Niestety te wersje daje sie upgreadowac z 3.10(i niestety tylko tej).Wiem jednak,ze istnieje mozliwosc podmiany z 3.19 na 8.10.Tej wersji jednak nie posiadam.Sporo o tym bylo w dziale biosy,wiec poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...