uff...AR Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jutro kupuje 1700+ 8rda raczej + no i wlasnie teraz moje pytanie: lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> twinmosy 333 z np brawkompa (169zeta*2=338), czy sie targnac na noname 400 (205*2=410) :?: no doradzcie, szukalem i raczej nie bylo takiego topica. zaznaczam ze te 400 zydla to max co moge dac :cry: wiec nie mowcie nawet o hyperiksach... wiadmo z taka plyta i procem zalezy mi na wysokim fsb. tak z 200 i wiecej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jutro kupuje 1700+ 8rda raczej + no i wlasnie teraz moje pytanie: lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> twinmosy 333 z np brawkompa (169zeta*2=338), czy sie targnac na noname 400 (205*2=410) :?: no doradzcie, szukalem i raczej nie bylo takiego topica. zaznaczam ze te 400 zydla to max co moge dac :cry: wiec nie mowcie nawet o hyperiksach... wiadmo z taka plyta i procem zalezy mi na wysokim fsb. tak z 200 i wiecej 8) do tego mobo i proca to tylko ddr400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 tez mi sie tak wydaje, szczegolnie ze wtedy plyte i pamiec kupie w jednym sklepie. ale prosze o wiecej opinii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A te pamieci to jakies totalne noname??? moze ci sie trafia jakies SEITEC albo cos w miare dobrego to wtedy bym bral te 400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nie wiem co, zobacze w sklepie. czyli jak nie seitec to nie brac? w sumie teraz mam sdry seiteca i sa kiepskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ktos na forum ma Seitec i nie narzeka, bodajze VIP i Raptor. Wiec mysle ze bylyby niezlym rozwiazaniem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...