Marcin18 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Chciałbym zmienić baterię w mojej motce i zastanawiam się nad tą http://allegro.pl/item218863240_bateria_mo...mah_li_pol.html. Orginalna trzyma jak dla mnie za krotko. Czy zakup tej z linka poprawi nieco sytuacje czy to jakis pic na wode? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja słyszałem, że one faktycznie dają większy czas pracy, ale je trzeba dobrze uformować. Nie wiem naprawdę czy to działa bo sam nigdy takiej nie testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 jak można upchać 2-3 razy większą pojemność baterii w takim samym opakowaniu? to tak jakby w maluchu zamontować 7 siedzeń... ta bateria będzie miała wydajność zbliżoną do oryginalnej, przynajmniej na początku (może z dzień dłużej wytrzyma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No ale ta z allegro pisze ze jest litowo polimerowa, a motka daje litowo jonową. Wydaje mi się że jest mozliwe upchanie wiekszej pojemnosci gdyz wymienialem baterie w noki 3310 na taka o 2 razy wiekszej pojemnosci i trzymala duzo dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...