MaciekCi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam, kiedyś miałem program który miał możliwość zrobienia małego poklatkowego filmu, tzn. klatki to były bitmapy na których można było rysować sobie dowolnie co się chce i tak klatka po klatce. Zna ktoś taki program ? :rolleyes: Wydaje mi się, że to był Corel (?) ale nie wiem który program z niego... będę baaardzo wdzięczny za odp. ;) :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad-Skater Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 możesz użyć do tego Corela PHOTO-PAINTa ale w kwestii filmów jest on bardzo prymitywny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ImageReady. Na upartego Paint+WMM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...