Skocz do zawartości
jakbaczek

Problem Z Instalacją Xp Po Wymianie Płyty Głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam następujący problem:niedawno zmieniłem płytę główną na asusa P5GDC-V deluxe.Poskładałem wszystko i zacząłem instalować windowsa. Instalacja doszła do momentu "INSTALACJA URZĄDZEŃ" (35 minut do końca) i się zawiesiła.Spróbowałem jeszcze raz i znowu zawias.No i zacząłem kombinować.Zmieniłem kości ram,twardy dysk i napęd dvd i dalej to samo. Próbowałem kilka płytek z windowsem i nic. Próbowałem odpalić z linuksa ale wyskakuje jakiś błąd.W biosie wszystko wygląda ok. Może ktoś ma jakiś pomysł co to może być??

sprzęt:

płyta ASUS P5GDC-V Deluxe

pentium 4 HT 3,4Ghz

pamięci: 2Gb corsair Twinx XMS

Zasilacz Antec Neo HE 430

HDD 160Gb sata Maxtor i 250 Gb sata Seagate

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość P.I.O.T.R.

Możesz spróbować na innym komputerze zainstalować Windows'a (na Twoim dysku). Jaki posiadasz zasilacz?

Edytowane przez P.I.O.T.R.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz spróbować na innym komputerze zainstalować Windows'a (na Twoim dysku). Jaki posiadasz zasilacz?

<_<

sprzęt:

płyta ASUS P5GDC-V Deluxe

pentium 4 HT 3,4Ghz

pamięci: 2Gb corsair Twinx XMS

Zasilacz Antec Neo HE 430

HDD 160Gb sata Maxtor i 250 Gb sata Seagate

Instalka nie byla jakos odchudzana nLitem ? Moze sie chipset na mobo przegrzewa?

Sprawdz jeszcze wszystko na pajaka, choc nie sadze ze nie da sie zainstalowac przez to, ze cos styka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi