jakbaczek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam.Mam następujący problem:niedawno zmieniłem płytę główną na asusa P5GDC-V deluxe.Poskładałem wszystko i zacząłem instalować windowsa. Instalacja doszła do momentu "INSTALACJA URZĄDZEŃ" (35 minut do końca) i się zawiesiła.Spróbowałem jeszcze raz i znowu zawias.No i zacząłem kombinować.Zmieniłem kości ram,twardy dysk i napęd dvd i dalej to samo. Próbowałem kilka płytek z windowsem i nic. Próbowałem odpalić z linuksa ale wyskakuje jakiś błąd.W biosie wszystko wygląda ok. Może ktoś ma jakiś pomysł co to może być?? sprzęt: płyta ASUS P5GDC-V Deluxe pentium 4 HT 3,4Ghz pamięci: 2Gb corsair Twinx XMS Zasilacz Antec Neo HE 430 HDD 160Gb sata Maxtor i 250 Gb sata Seagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P.I.O.T.R. Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Możesz spróbować na innym komputerze zainstalować Windows'a (na Twoim dysku). Jaki posiadasz zasilacz? Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez P.I.O.T.R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Możesz spróbować na innym komputerze zainstalować Windows'a (na Twoim dysku). Jaki posiadasz zasilacz? <_< sprzęt: płyta ASUS P5GDC-V Deluxe pentium 4 HT 3,4Ghz pamięci: 2Gb corsair Twinx XMS Zasilacz Antec Neo HE 430 HDD 160Gb sata Maxtor i 250 Gb sata Seagate Instalka nie byla jakos odchudzana nLitem ? Moze sie chipset na mobo przegrzewa? Sprawdz jeszcze wszystko na pajaka, choc nie sadze ze nie da sie zainstalowac przez to, ze cos styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Instalacja doszła do momentu "INSTALACJA URZĄDZEŃ" (35 minut do końca) i się zawiesiła.Ja miałem, raz czy dwa, podobne kwiatki. Pomogło odłączenie wszystkich urządzeń (oprócz klawiatury). Płytkę z XP masz sprawną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P.I.O.T.R. Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Pisał, że próbował z kilku, więc to nie to... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A cpu nie przegrzewa się? czym chłodzisz procesor i czy jest to poprawnie założone (dobra pasta)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Spróbuj zresetować bios. Bios lubi tworzyć różne "kwiatki". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kiedyś tak miałem z prockiem u kumpla ,urwane miał mocowanie wentylatora i procek sie przegrzewał i wieszał podczas instalacji windowsa mniej wiecej w tym samym czasie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...