Sens Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam! Jestem obecnie w USA mieszkam w takim miejscu gdzie telefony maja zasieg na poziomie 1/4 do 2/3 wskaznika, podczas gdy moja nokia 6310i wogole nie lapie sieci ;/ Kiedy jednak jestem w jakims wiekszym miescie to zasieg w telefonie ma bardzo duze wachania, ale czasami jest na maksa (inne fony nie maja wachan i maja na maksa). W polsce nie mialem zadnych problemow. Chcialbym sie zapytac czy jest to wina jakiegos uszkodzenia, czy to typowe dla tych telefonow. poniewaz mam mozliwosc zakupu nowej noki 6310i jednak boje sie ze nie bedzie dzialala ;/ Telefony ktroe spokojnie maja zasieg to np: motorola v547, motorola c139, nokia 6102 - wszystkie te telefony podobnie jak nokia 6310i sa trojzakresowe i sa na karte sim :mur: Ten model to wg mnie najlepszy fon na swiecie i bardzo mi zalezy na jego dzialaniu ;( aha dodam jeszcze ze jakis miesiac przed odlotem wibra w telefonie siadla, ale czasami po mocnym docisnieciu i przytrzymaniu w uscisku dzialala. dzieki za pomoc Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 aha dodam jeszcze ze jakis miesiac przed odlotem wibra w telefonie siadla, ale czasami po mocnym docisnieciu i przytrzymaniu w uscisku dzialala.Normalnie to bym powiedział, że nawala moduł nadajnika, ale kłopoty z wibrą świadczą o zaśniedziałych stykach - może więc najpierw obejrzyj i popraw styk anteny (a najlepiej wyczyść i popraw wszystkie) Ten model to wg mnie najlepszy fon na swiecie12-15 dni bez ładowania przy ponad 4 letniej baterii :D Nie ma żadnych wad, za to sporo zalet: nie ma aparatu, mp3 i tym podobnych bzdetów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Dokladnie ;] Poprostu idealny telefon bez zebdnych badziewi ;] Otworze go i sprawdze wewnatrz, jednak jezeli to nie pomoze to kupie taka sama nowa ;];];] Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A obsługuje ta nokia GSM 1900?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Gdyby nie obsługiwała 1900, to by nigdy nie złapał zasięgu. http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/mod...310i/id629.html Jaką masz wersję oprogramowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...