monban.piero Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Od niedawna mam notebooka ASUS, w ktorym jest czytnik kart pamieci. Moja durna siostra przeczytała MS i nie pomyslala, ze potrzeba adaptera! Teraz jej MS Pro Duo siedzi w notebooku i nie da sie jej wyjac! Co mam z tym zrobic? Nie chce rozkrecac, bo boje sie stracic gwarancji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Od niedawna mam notebooka ASUS, w ktorym jest czytnik kart pamieci. Moja durna siostra przeczytała MS i nie pomyslala, ze potrzeba adaptera! Teraz jej MS Pro Duo siedzi w notebooku i nie da sie jej wyjac! Co mam z tym zrobic? Nie chce rozkrecac, bo boje sie stracic gwarancji! Zrób zdjęcie i pokaż jak wygląda ta karta włożona w czytnik. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez AK-105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...