wizjonerek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ot Macie i podziwiajcie :D:D zaraz jade wyżej :D:D:D:D 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Wow, masz PCI ponad 40MHz :P. Gratuluje :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :o 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :o 8Oa tu następny obrazek bo mampietra ze moja baracuda dłużej tego nie zniesie :D:D:D:D 200 nawiasem jak na takwysokie taktowanie todzinie niskie mam temperatury :D:D: na pasku kawałekwidac . hmmm dziwne . wszystko działa ok:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 pytanie kontrolne :jaki mnoznik ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja u siebie odpalilem na FSB ~210 :D :D Mnoznik "tylko" 6.5 ;) I wszystko dziala :D Przy 215 sa juz przeklamania graficzne w poscie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 pytanie kontrolne :jaki mnoznik ;) ?10:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 lol ;) daj 11 zobaczymy jaki z ciebie kozak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...