°°° Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam, jeśli w złym dziale to proszę o przeniesienie :P Mam 2 monitory CRT 19 i 15 , i chce je uruchomić przez 2 przejściówki Dsub które były w komplecie z kartą, ale jest problem bo tylko jeden monitor sie załącza :| , czy da sie coś z tym zrobić by 2 monitory działały jednocześnie ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 U mnie tez nie dziala drugie wejscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 nView dobrze poustawiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win32 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Czy Bios widzisz na obu monitorach, a drugi gaśnie przy wejściu do windows , czy nie włącza się wcale ? Swego czasu napisałem mały poradnik : Poradnik Pomimo zmiany wyglądu sterów , powinien dalej być aktualny (przestaw tylko panel NV na klasyczny) może pomoże :) Polecam również programik UltraMon - www.ultramon.com Pozdrawiam EDIT: DZIAŁA :P Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez win32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ok działają, tylko kolejny problem, jak ustawić rodz. osobno dla każdego monitora ? Poradnik Nie odnaleziono serwera :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Ustawienia ekranu, tam wybierasz monitor z listy i ustawiasz mu rozdziałkę. Źle wstawiony link. Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Aha i jak chcę ustawić rozdzielczość 800x600 na 15 to wraca do 1024x768 i zostaje tak , nie da sie zmienić na 800x600 tu jest video jak wraca do ustawień domyślnych, trochę nie wyraźne ale wiadomo oco chodzi ::P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Próbowałaś to ustawiać tak jak jest napisane na stronie z tego linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Z tego co mi wiadomo, to nie mozna ustawić zeby oba monitory pokazywały to samo w dwoch roznych rozdzielczosciach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...